Lifecoach Achterhoek

Welkom op lifecoach-achterhoek.nl Voor iedereen die zijn of haar leven weer op de rit wil zetten. Coaching zowel life als via chat!

Wandelcoach Achterhoek Gelderland!

Wandelcoach in de Achterhoek, Gelderland. Doormiddel van wandelen kan je op een ontspannen wijze een gesprek hebben met de lifecoach. Het is doeltreffend en een eenvoudige manier. Vaak kom je door te wandelen sneller tot een goed gesprek en helder inzicht. De wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Dat is natuurlijk mede afhankelijk van wat je wilt bespreken.

Tijdens de eerste wandeling met de Wandelcoach gaan we samen onderzoeken wat er precies aan de hand is en wat je dwars zit of waarmee je worsteld. Tevens bespreken we dan het vervolg daarop en deze sessie duurt ongeveer een uur.

Tijdens de vervolg sessies met de Wandelcoach gaan we er samen aan werken om je weer lekker in je vel en goed op de rit te krijgen. Afhankelijk van het probleem zullen 4 tot 5 sessies genoeg zijn. Maar dat kan altijd minder of meer worden al naar gelang je daar behoefte aan hebt. Je zit nergens aan vast en bent niets verplicht.

De kosten hebben wij zo laag mogelijk proberen te houden omdat we het zo toegankelijk mogelijk willen hebben voor veel mensen. Kijk op de pagina kosten wat onze tarieven zijn.

Heb je verder nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!